Кадър: БТВЗа коронавируса няма открито лекарство, но единственaта профилактика при зарази винаги е

...
Кадър: БТВЗа коронавируса няма открито лекарство, но единственaта профилактика при зарази винаги е
Коментари Харесай

Биологът, атакувал в съда забраната за влизане в паркове: COVID-19 е експеримент върху човечеството

Кадър: БТВ

" За ковид няма намерено лекарство, само че единственaта профилактика при зарази винаги е било разходка на въздух, нравствен комфорт, природа. " Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ Вергил Стойнов - биологът, атакувал в съда възбраната за влизане в паркове и градинки.

" Изведнъж се явява изискване, което нарушава това главно човешко право – възбраната за парковете. А и това не е здравословно – обездвижването води до съществени проблеми. Намаляването на придвижването понижава силата на имунната отбрана, мускулната устойчивост, провокира най-различен тип невротизми. ", съобщи Стойнев, написа Novini.bg.

Според биолога парковете няма по какъв начин да се трансфорат в развъдник на болести, тъй като вирусът не може  да издържи на слънце. Той дефинира като небивалица изказванието, че коронавирусът може да издържи с дни по железни повърхности.

" Вирусът изсъхне ли на въздух, умира. Не е потвърдено и че COVID-19 се предава от дръжки на порти и така нататък Досега в човешката история няма нито един случай да се вкарва цялото човечество у дома. Това с дръжките и с цялата система да затворят хората е оригиналност - това е опит върху човечеството. ", каза още Вергил Стойнев.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР